Winkelwagen is leeg

Huisregels

Om uw bezoek en dat van uw medegasten aan “Dunya Hammam” zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk de volgende huisregels in acht te nemen. Rekening houden met elkaar zal zorg dragen voor een ontspannen verblijf.

 

Minimumleeftijd

De minimum leeftijd is 6 jaar voor een bezoek aan Dunya Hammam.

 

Hygiëne

·      Het is verboden om henna in één van de Hammam ruimtes te gebruiken

·      Het dragen van badkleding / Bikini is verplicht.

·      Het dragen van badslippers is verplicht i.v.m. veiligheid en hygiëne. U kunt uw eigen badslippers meenemen of aan de receptie badslippers kopen voor € 5,- per paar.

·      In het lounge gedeelte is het dragen van een badjas verplicht.

·      Het nemen van een douche voorafgaand aan uw saunaronde is te allen tijde verplicht; ook dient u na gebruik van één van de faciliteiten eerst gescrubd te worden voordat u maakt van een ander faciliteit.

 

Veiligheid

·      Uw persoonlijke spullen kunt u achterlaten in de lockers in de kleedruimte. De directie is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het zoekraken van goederen en waardevolle spullen.

·      Tassen dient u achter te laten in de kleedruimten of lockers en mogen niet naar de overige ruimtes worden meegenomen.

·      Uw bezoek aan “Dunya Hammam” is te allen tijde op eigen risico.

·      Wanneer u medische klachten hebt, verzoeken wij u eerst een arts te raadplegen of informatie in te winnen bij één van onze medewerkers.

·      Ook wanneer u bij ons een behandeling ondergaat, verzoeken wij u dringend medische klachten, allergieën en overige bijzonderheden bij uw reservering of aan de specialiste te melden.

 

Rust en stilte

·      Het nemen van een saunabad is voor velen een moment van ontspanning; de meeste van onze ruimtes zijn dan ook stiltegebied.

·      Het gebruik van mobiele telefoons, smartphones, tablets, laptops, spelcomputers, MP3 spelers etc. is niet toegestaan buiten de loungeruimte.  Deze lijst is niet uitputtend en in geval van twijfel beslist het personeel.

·      Kinderen (meisjes gedurende de openingstijden voor vrouwen en jongens gedurende de openingstijden voor mannen) vanaf 6 jaar zijn van harte welkom, mits onder toezicht van een volwassene. Vanzelfsprekend zijn ook voor kinderen de huisregels van kracht.

 

Gedragsregels

·      Om misverstanden te voorkomen: lichamelijk contact is niet toegestaan!

·      Het reserveren van bedden en zitplaatsen is niet toegestaan

·      Zelf meegebrachte consumpties, zoals o.a. etenswaren en andere dranken dan water zijn niet toegestaan.

·      “Dunya Hammam” is rookvrij.

·      Storend gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, is niet toegestaan.

·      De huisregels en aanwijzingen van personeel dienen altijd te worden nageleefd. Gasten die zich hier niet aan houden, worden verzocht “Dunya Hammam” te verlaten.

Onlangs bekeken artikelen