Massages

€ 15,-

Voetverzorging

 Voetverzorging is essentieel, goede en gezonde voeten zorgen voor een hygiënisch en verzorgd uiterlijk. Zeker in de zomerperiode waarin veel slippers gedragen worden speelt dit een rol.

 

De voetverzorging van Dunya Hammam omvat het volgende:

  • Voetbad met zeezout uit Dode Zee
  • Scrubben van de voeten met puimsteen
  • Scrubcrème
  • Een voetmassage
  • Voetcrème
€ 25,-

Ontspanningsmassage – 20 min

Verwen jezelf met een heerlijke ontspanningsmassage voor het gehele lichaam. De massage duurt 20 minuten en wordt uitgevoerd met argan- en eucalyptusolie.

€ 20,-

Turkse zeepzakmassage – 10 minuten

Bij de Turkse zeepzakbehandeling neemt de tellak een schuimzak. Deze zak is gevuld met schuim van geparfumeerd zeep. Deze zak wordt als het ware boven het lichaam uitgeknepen waardoor het lichaam overvloedig bedekt wordt met schuim.

De behandeling wordt afgesloten met een lichaamsmassage van 10 minuten.

€ 12,50

Spa Hammam Massage – 10 minuten

Verwen uzelf met de Spa Hammam Massage, met de Spa Hammam Massage wordt je hele lichaam gemasseerd. Verschillende pijn- en knelpunten van het menselijk lichaam worden gemasseerd. De massage duurt 10 minuten en wordt uitgevoerd met eucalyptusolie.

€ 15,-

Rug en nekmassage – 10 minuten

Wanneer je spanningsklachten in nek- en ruggebieden ervaart kan een rug- en nekmassage uitkomst bieden. Nek- en rugklachten kunnen tot stand komen door verschillende oorzaken. Dit kan te maken hebben met een verkeerde werkhouding of te lang zitten achter de computer. De klachten zijn over het algemeen een teken van overbelasting. De rug- en nekmassage concentreert zich op de bovenste deel van de rug en de nek. Deze duurt 10 minuten en wordt uitgevoerd met eucalyptusolie.

€ 15,-

Hoofdmassage – 10 minuten

Door spanningen en stress kunnen hoofd, nek en schouders stram aanvoelen. Dit zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij veel stress of regelmatige boosheid kunnen spanningen zich in deze centra snel ophopen. Met de hoofdmassage van Dunya Hammam kunnen deze blokkades worden opgeheven en dit zal verlichting bieden voor hoofd, nek en schouders. De massage wordt uitgevoerd met eucalyptusolie en duurt 10 minuten.